Posledné produkty
Všetky nové produkty

HECHT 54500 - accu minicross

HECHT54500

ACCU motorka. Batéria 36 V, 8 Ah. Motor 500 W. Hmotnosť 25 kg. Rýchlosť 7 - 25 km/h. Dojazd 20 km. Kolesá 2,5-10 ". Tri rýchlosti. Doba dobíjania 8 hodín.

414,99 €
S DPH
Množstvo
skladom

Popis

Elektrická motorka napájaná akumulátorom 36 V 8 Ah. Dokonale tichá prevádzka bez emisií umožní motorku používať aj v miestach, kde nie je možné prevádzkovať hlučné a čmudiace spaľovacie motory. Nie je preto problém dokonale sa vyblázniť aj v nedeľu na záhrade, bez toho aby mal dôvod sused akokoľvek protestovať. Zároveň je však nutné mať na pamäti, že motorka je natoľko tichá, že jej prevádzka v miestach, kde sa pohybujú ďalšie osoby, môže byť nebezpečná, blížiaci sa stroj totiž nie je počuť.

Základ motorky tvorí kvalitný oceľový rám doplnený o štýlové plastové kryty, ktoré dotvárajú vzhľad skutočného motocyklu . Predné koleso je uložené v odpruženej vidlici , konštrukcia zadného tlmenia je riešená centrálnym tlmičom rovnako, ako skutočné motokrosové stroje. Ráfiky z hliníkovej zliatiny sú obuté do cross – enduro pneumatík, ktoré zaisťujú optimálnu priľnavosť ako na pevnom povrchu, tak v trávniku alebo na nespevnenej ceste. Predné aj zadné koleso je vybavené kotúčovými brzdami.

Rýchlosť motorky je možné obmedziť aj uzamknúť kľúčikom na 7/15/25 km/h. Brzdy sú ovládané páčkami na riadítkach. Na pravom riadítku je akcelerátor (plyn), ktorého pootáčaním je určovaná plynule rýchlosť jazdy. Vedľa plynu je LED panel, ktorý indikuje stav nabitia akumulátora. Široké ratingové riadítka (tzv. hrazdy) zaistia pohodlné ovládanie. Pre zvýšenie bezpečnosti je doplnený v strednej časti mäkčený penový kryt.

Motor s výkonom 500 W s menovitým točivým momentom 1,9 Nm v mnohom nezaostáva za spaľovacími motormi. Motorka je veľmi svižná, jej výkon a dojazd je však samozrejme ovplyvnená terénom a hmotnosťou vodiča. Maximálne zaťaženie je 75 kg, maximálny dojazd je až 20 km na jedno nabitie. Dodávaná je vrátane nabíjačky, s ktorou je možné batériu dobiť z bežnej zásuvky za cca 8 hodín.

Súčasťou dodávky je nabíjačka, základná sada a polepy (samolepky).

Táto motorka nie je dopravný prostriedok, nesmie byť používaná na verejných komunikáciách!

Parametre
HECHT54500
8595614917537

Parametre