Posledné produkty
Všetky nové produkty
HECHT 4T - olej pre štvortaktné motory
  • HECHT 4T - olej pre štvortaktné motory

HECHT 4T - olej pre štvortaktné motory

HECHT4T
Kvalitný olej pre štvortaktné motory - vhodný pre celoročné použitie. Objem 0,8 l. SAE 10W-30
6,29 €
S DPH
Množstvo
skladom

Popis

HECHT 4T je celoročný olej určený pre štvortaktné motory s celoročným použitím. Objem balenia je 0,8 l, zodpovedá špecifikácii SAE 10W-30. Je vyrobený z vysoko kvalitných ropných základových olejov s nízkou odparnosťou. Doplnený je o detergentné a disperzné aditíva, zušľachťujúce prísady najvyššej kvality, medzi ktoré patria inhibítory oxidácie a korózie, ktoré pomáhajú udržiavať najcitlivejšie časti motora v čistote.

Je určený predovšetkým na mazanie mechanických častí vysokootáčkových štvortaktných benzínových alebo naftových motorov používaných v malej záhradnej technike, ako sú kosačky, snehové frézy, záhradné traktory, zametacie stroje, ale aj generátory elektriny, vibračné dosky, transportéry a ďalšiu techniku vyžadujúcu celoročné použitie oleja SAE 10W -30.

Jeho charakteristické vlastnosti zaisťujú celoročné spoľahlivé mazanie pohyblivých častí vysoko zaťažovaných štvortaktných motorov, znižuje ich spotrebu a zaisťuje ich vysoký výkon. U snehových fréz umožní vynikajúcu štartovateľnosť za všetkých prevádzkových podmienok a to aj pri extrémne nízkych vonkajších teplotách. Diely motora udržuje v čistote, potláča tvorbu vysokoteplotných usadenín a nízkoteplotných kalov. Skvelé antioxidačné vlastnosti sú zárukou dlhej životnosti, dobre chráni vnútorné časti motora proti korózii aj pri jeho odstavení po dlhšiu dobu a spomaľujú jeho opotrebovanie. Olej je miešateľný aj s ostatnými olejmi zodpovedajúcimi špecifikáciám, ale maximálnu výkonnosť však možno dosiahnuť len vtedy, ak nie je miešaný s inými olejmi.

Parametre
HECHT4T
8595614912709

Parametre

MADE IN
CZ
Bonusový program HECHT
850 bodov