Posledné produkty

Kód: GU69065D

Značka: DEMA

DEMA Tester osvetlenia prívesu 12 V 13 pin

13 - pólová zástrčka s LED diódami pre overene všetkých funkcií osvetlenia ťažného zariadenia vozidla a prívesného vozíka. Otestuje aj 7-pólové zásuvky a zástrčky pomocou adaptérov (nie sú súčasťou dodávky). Pri použití internej batérie nie je potrebný žiadny externý zdroj napájania (bežiaci motor, autobatéria atď.). Prívesy nesmú byť pripojené k vozidlu...

Cena 14,60 €
Viac
doručenie do 3 dní
Všetky nové produkty

DEMA Tester osvetlenia prívesu 12 V 13 pin

GU69065D
13 - pólová zástrčka s LED diódami pre overene všetkých funkcií osvetlenia ťažného zariadenia vozidla a prívesného vozíka. Otestuje aj 7-pólové zásuvky a zástrčky pomocou adaptérov (nie sú súčasťou dodávky). Pri použití internej batérie nie je potrebný žiadny externý zdroj napájania (bežiaci motor, autobatéria atď.). Prívesy nesmú byť pripojené k vozidlu (v testovacom režime).
14,60 €
S DPH
Množstvo
doručenie do 3 dní

Popis
13 - pólová zástrčka s LED diódami pre overene všetkých funkcií osvetlenia ťažného zariadenia vozidla a prívesného vozíka. Otestuje aj 7-pólové zásuvky a zástrčky pomocou adaptérov (nie sú súčasťou dodávky). Pri použití internej batérie nie je potrebný žiadny externý zdroj napájania (bežiaci motor, autobatéria atď.). Prívesy nesmú byť pripojené k vozidlu (v testovacom režime). Ideálne využitie má v obchodnom aj súkromnom sektore, v dielňach, požičovniach automobilov a prívesov, ako aj v predajniach s príslušenstvom. Puzdro odolné proti nárazu z PVC. Kompaktné rozmery. 9 x LED diódy. Zodpovedá normám ISO 11446. Jednoduché použitie aj bez predchádzajúcich skúseností. Napájanie cez 9 V batériu (nie je súčasťou dodávky) pomocou testovacieho spínača alebo priamo na vozidle bez použitia skúšobného spínača. Nikdy nepripájajte príves a vozidlo súčasne!

Technické údaje:
Napájanie: 9-16 V
13-pólová
Rozmery (d x š x v): 21,5 x 6 x 5 cm
Hmotnosť bez batérie: 260 g
Parametre
GU69065D
4031765690652

Parametre