Posledné produkty

Kód: GU43310D

Značka: DEMA

DEMA Alu slnečník so solárnym LED osvetlením 270 cm Triest, béžový

Krásny záhradný slnečník DEMA s priemerom 2,7 m a efektným solárnym LED osvetlením. Môžete sedieť vonku aj keď slnko už dávno zapadlo. Celkovo 24 LED svietidiel, zabudovaných do lúčov vám zabezpečí skvelú atmosféru na jeden stisk tlačidla. Všetky nosné diely sú kovové a kvalitne lakované. Kľuka umožňuje jednoduchú obsluhu bez použitia veľkej sily....

Cena 66,90 €
Viac
doručenie do 3 dní
Všetky nové produkty

DEMA Alu slnečník so solárnym LED osvetlením 270 cm Triest, béžový

GU43310D
Krásny záhradný slnečník DEMA s priemerom 2,7 m a efektným solárnym LED osvetlením. Môžete sedieť vonku aj keď slnko už dávno zapadlo. Celkovo 24 LED svietidiel, zabudovaných do lúčov vám zabezpečí skvelú atmosféru na jeden stisk tlačidla. Všetky nosné diely sú kovové a kvalitne lakované. Kľuka umožňuje jednoduchú obsluhu bez použitia veľkej sily. Slnečník je sklopný.
66,90 €
S DPH
Množstvo
doručenie do 3 dní

Popis
Krásny záhradný slnečník DEMA s priemerom 2,7 m a efektným solárnym LED osvetlením. Môžete sedieť vonku aj keď slnko už dávno zapadlo. Celkovo 24 LED svietidiel, zabudovaných do lúčov vám zabezpečí skvelú atmosféru na jeden stisk tlačidla. Všetky nosné diely sú kovové a kvalitne lakované. Kľuka umožňuje jednoduchú obsluhu bez použitia veľkej sily. Slnečník je sklopný. Alu slnečník so solárnym LED osvetlením 270 cm Triest, béžový
Krásny záhradný slnečník DEMA s priemerom 2,7 m a efektným solárnym LED osvetlením. Môžete sedieť vonku aj keď slnko už dávno zapadlo. Celkovo 24 LED svietidiel, zabudovaných do lúčov vám zabezpečí skvelú atmosféru na jeden stisk tlačidla. Všetky nosné diely sú kovové a kvalitne lakované.

6 lúčov slnečníka, v každom 4 LED svietidlá
Samostatný vypínač
Solárne panely s integrovanými batériami
UV odolný plášť z polyesteru (nie nepremokavý)
Kvalitná kovová konštrukcia
S odvetraním
Spojenie hlavnej rúry cez nasúvaciu klip funkciu
Otváranie a zatváranie lankom a kľukou
Sklopná horná časť

Farba: béžpvá (približne RAL 150-4)
Priemer slnečníka: 270 cm
Prechodová výška: 202 cm
Rúra/tyč: Ø 38 mm
Materiál: vode odolný polyester
24 LED svietidiel
Výkon solárneho panela: 1,6 W
Farba svetla: čistá biela
Solárny panel 12 x 12 cm
2 ks výmenných batérií Ni-Mh AA 1500 mAh
Celková výška: 237 cm
Hmotnosť: 6,42 kg

Dodáva sa v kompletne zmontovanom stave (iba solárny panel je potrebné prepojiť so slnečníkom). Stojan slnečníka nie je súčasťou balenia.
Parametre
GU43310D
4031765433105

Parametre