Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 0,00 € - 79,00 €

Dostupnosť

Dostupnosť

Značka

Značka

Zľava

Zľava

Kufríky na náradie

Kufríky na náradie

Počet produktov: 18

Zobrazuje sa 1-12 z 18 položiek
Aktívne filtre
-5%
DEMA Hliníkový kufor na...

Kód: GU21550D

Značka: DEMA

DEMA Hliníkový kufor na náradie a nástroje, strieborný

Hliníkový kufor s možnosťou uzamykania, zaoblené hrany, vnútorná penová výstelka na ochranu náradia a iných predmetov. Odnímateľná PVC priehradka. Ochrana podlahy z PVC.

Cena 41,80 € Základná cena 44,00 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU20858D

Značka: DEMA

DEMA Hliníkový kufor XL Alu

Kufor je uzamykateľný cez spony so zámkom a dvoma kľúčmi, má odnímateľný priečinok náradia so 17 priehradkami, súčasťou kufra je remeň cez plece.

Cena 33,40 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU20859D

Značka: DEMA

DEMA Hliníkový kufor Multi

Prepravný hliníkový kufor s možnosťou uzamykania, okrúhlymi hranami s kovovou ochranou. Ramenný popruh, 8 ks PVC rozdeľovacích vsuviek pre rôzne usporiadanie priehradiek, spodná priehradka s pogumovanou podšívkou - voľne rozdeliteľná na 3 časti, PVC podlahové chrániče.

Cena 54,60 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU20856D

Značka: DEMA

DEMA Vodotesný kufor na fototechniku 20 L, čierny

Kufor vhodný na prepravu citlivých predmetov, ochrana voči tryskajúcej vode, vzduchotesný, odolný voči zásadám a kyselinám. Vyrovnanie tlaku vzduchu cez ryhované skrutkové tesnenie. Dá sa uzamknúť cez dva visiace zámky (nie sú súčasťou balenia).

Cena 44,50 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU21551D

Značka: DEMA

DEMA Univerzálny rozkladací kufor na náradie Klapp

Univerzálny kufor z nárazuvzdorného plastu s hliníkovou ochranou hrán, s možnosťou uzamykania, so zaoblenými rohmi, s možnosťou obojstranného sklápania a vnútornou gumenou podložkou na ochranu náradia a iných predmetov. Všestranné využitie, aj ako kozmetický kufrík.

Cena 54,10 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kód: GU20817D

Značka: DEMA

DEMA Univerzálny hliníkový kufrík AK3

Multifunkčný uzamykateľný hliníkový kufrík vhodný na uloženie rôznych predmetov, napr. šperkov, náradia, elektroniky, šminiek, fotografií, rybárskych  alebo šijacích potrieb, a pod.

Cena 50,50 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU20851D

Značka: DEMA

DEMA Uzamykateľný kufor na pušku WK2

Univerzálny kufor vhodný na bezpečný transport zbraní, hudobných nástrojov, meracích prístrojov alebo iných citlivých predmetov. Kvalitné spracovanie, 4-bodové uzamykanie: 2x kombinovaný zámok, 2x dodatočný zámok (nie je súčasťou balenia). Rukoväť s vložkou, pochrómovaná.

Cena 79,00 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU20850D

Značka: DEMA

DEMA Uzamykateľný kufor na pušku WK1

Kufor vhodný aj na prepravu hudobných nástrojov, meracích zariadení, jemnej elektroniky, atď. Rukoväť s vložkou, pochrómovaná. Zaťažiteľný záves príklopu s obmedzením otvárania. Vnútro polstrované priliehavou nopkovou penou (nedá sa vybrať). Chrániče podlahy.

Cena 68,10 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU20854D

Značka: DEMA

DEMA Kufor na náradie ABS 6+, čierny

Kufor s tvrdým ABS krytom, vodeodolný, oceľové chrániče hrán, ergonomická rukoväť, odnímateľný panel na náradie, možnosť uzamykania (súčasťou sú dva kľúče), chrániče spodnej časti kufra.

Cena 56,80 €
Viac
doručenie do 3 dní