Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 0,00 € - 785,00 €

Dostupnosť

Dostupnosť

Značka

Značka

TOP

TOP

Zľava

Zľava

Motocyklové, ATV, Quad zdviháky

Motocyklové, ATV, Quad zdviháky

Počet produktov: 18

Zobrazuje sa 1-12 z 18 položiek
Aktívne filtre

Kód: GU21131D

Značka: DEMA

DEMA Zdvihák na čistenie kosačiek a ATV RTH400

Ručný zdvihák určený na zdvíhanie traktorovej kosačky, záhradného traktora či štvorkolky. Vretenový pohon, s možnosťou sklopenia v prípade nepoužívania. Vyrobený komplet z kovu, určený na údržbu traktora, čistenie kosačky či výmenu pneumatík. Dodáva sa zmontovaný, pripravený na okamžité použitie.

Cena 60,00 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU24407D

Značka: DEMA

DEMA Zadný stojan na motocykel do 340 kg

Montážny stojan / stojan na motocykel na zadné koleso. Rýchle prestavenie šírky, vhodný pre akýkoľvek typ – fixovanie nastavovacími skrutkami. Ideálny na prezimovanie, opravy, servis, mazanie reťaze atď.

Cena 49,80 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU24401D

Značka: DEMA

DEMA Zdvihák na motocykel a ATV do 680 kg

Zdvihák vhodný pre motocykle, štvorkolky (ATV), endurá, choppre, a podobne. Vrátane hydraulickej pumpy. Flexibilný prostredníctvom otočných koliesok (2 oporné a 2 ovládateľné). Nožný pedál na pohodlné dvíhanie motocykla, druhý na spúšťanie.

Cena 128,00 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU24404D

Značka: DEMA

DEMA Zdvihák na motocykel do 500 kg XXL

Motocyklový zdvihák je vďaka pohyblivej stojke univerzálne prispôsobiteľný na každý motor. Možnosť priskrutkovania k podlahe. Svojou kompaktnou formou konštrukcie je tiež využiteľný ako mobilné zariadenie. Jemne dávkovaná rýchlosť zdvihu prostredníctvom vretenového pohonu. Žiadne neúmyselné spustenie.

Cena 76,80 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU24352D

Značka: DEMA

DEMA Predný stojan na motocykel do 200 kg

Zdvihák/stojan na motocykel vhodný pre všetky bežné typy. Rýchle prestavenie šírky. Ideálny na prezimovanie, opravy, servis, mazanie reťaze a pod. PVC vrstva na nakladacom zariadení – šetrí a chráni rám motocykla. Dva dvojité kolieska.

Cena 46,00 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU24355D

Značka: DEMA

DEMA Zdvihák a plošina na motocykel do 135 kg

Zdvihák na motorku je ideálnym pomocníkom pri akýchkoľvek opravách motorky do 135 kg. Hydraulické zdvíhanie, protišmyková gumová rohož, pedál na zdvih, celooceľová konštrukcia.

Cena 132,00 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU24359D

Značka: DEMA

DEMA Hydraulická zdvíhacia plošina na motocykle DHB1000

Zdvihák na motorku je ideálnym pomocníkom pri akýchkoľvek opravách motorky do 454 kg. Má odnímateľnú príjazdnú rampou, praktickú revíznu šachtu, upínacie zariadenie pre kolesá s maximálnou šírkou 18 cm, zemné istenie, kľuku na zdvíhanie a spúšťanie, úchytné očká na pravej a ľavej strane. Zdvihák sa dodáva čiastočne zmontovaný.

Cena 621,00 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU24195D

Značka: DEMA

DEMA Hliníkový stojan na motocykel, predný

Stojan vhodný na rozmer predného kolesa motocykla do 165 mm, s kvalitnými kolieskami s ABEC ložiskami. Pracujte ako profesionáli a zjednodušte si prácu na motocykli so zdvihákom, vďaka ktorému zdvihnete motorku za pár sekúnd a možete na nej vykonávať montážne a údržbové práce.

Cena 64,70 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU24351D

Značka: DEMA

DEMA Hydraulická zdvíhacia plošina na motocykle 450 kg

S plošinou dokážete jednoducho a bezpečne vykonávať všetky potrebné opravy na vašej motorke. Plošina s pákovým mechanizmom na zdvíhanie a spúšťanie, revíznou šachtou, odnímateľnou príjazdovou rampou, oceľovými kolesami s bezpečnostnými skrutkami, ktoré zabránia nechcenému pohybu plošiny a bezpečnostným čapom zabraňujúcim neúmyselnému spusteniu. 

Cena 465,00 €
Viac
doručenie do 3 dní