Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 0,00 € - 124,00 €

Dostupnosť

Dostupnosť

Značka

Značka

TOP

TOP

Zľava

Zľava

Počet produktov: 445

Zobrazuje sa 1-12 z 445 položiek
Aktívne filtre

Kód: GU17426D

Značka: DENNER edition

DENNER Špirálový krájač na zemiaky Oberpfalz

Krájač umožňuje pripraviť špirálový (ozdobný) tvar zemiakov. Je vhodný aj pre niektoré druhy ovocia a zeleniny. Protišmyková úprava - pevná poloha. S rýchloupínaním. Súčasťou balenia je náhradná čepeľ.

Cena 26,30 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kód: GU17414D

Značka: DEMA

DEMA Krájač a lúpač jabĺk 3v1

Lúpač jabĺk 3v1 s jednoduchým použitím, čistenie pod tečúcou vodou. Určený na lúpanie, krájanie a odkôstkovanie jabĺk. Pevná konštrukcia z hliníkového odliatku a pochrómovaného kovu. Upevnenie na hladké plochy pomocou prísavky.

Cena 8,60 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU17437D

Značka: DENNER edition

DENNER Odšťavovací parný hrniec DS4300

Kvalitná ušľachtilá oceľ 18/10, tepelne izolované rukoväte, 3-vrstvové dno, vhodný pre všetky typy varných platní, vrátane indukčných, silikónová hadička so svorkou, jednoduché čistenie, možnosť umývania v umývačke riadu.

Cena 41,20 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU17042D

Značka: DENNER edition

DENNER Elektrický hrniec na punč, varené víno, vodu 10 L 950 W

Hrniec z ušľachtilej ocele s objemom 10 l určený na prípravu teplej vody na čaj, kávu. Korpus z ušľachtilej ocele, gumové nožičky , priehľadné sklíčko umožňuje kontrolovať hladinu vody, funkcia na udržiavanie teploty s automatickým zapnutím, funkcia ohrevu a varenia s termostatickým ovládaním.

Cena 69,20 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU17424D

Značka: DEMA

DEMA Nerezový ohrievač jedla, 2 nádoby

Ohrievač z ušľachtilej ocele s dvomi nádobami, určený na udržiavanie teploty jedál, vhodný na party, rodinné oslavy, veľtrhy a pod. Dve nádoby na jedlo, jedna veľká vaňa na vodu, dve uzavierateľné nádoby na horľavú pastu, kryt, dve rukoväte na prenášanie. Horľavá pasta nie je súčasťou balenia.

Cena 57,50 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU17425D

Značka: DEMA

DEMA Nerezový ohrievač jedla, 4 nádoby

Ohrievač z ušľachtilej ocele so štyrmi nádobami, určený na udržiavanie teploty jedál, vhodný na party, rodinné oslavy, veľtrhy a pod. Štyri nádoby na jedlo, jedna veľká vaňa na vodu, dve uzavierateľné nádoby na horľavú pastu, kryt, dve rukoväte na prenášanie. Horľavá pasta nie je súčasťou balenia.

Cena 61,90 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU17171D

Značka: DENNER edition

DENNER Elektrický raclette gril 3v1 Tessin

Gril na prípravu pokrmov z taveného syra raclette v sebe spája tri prístroje v jednom. Okrem prípravy jedál zo syra raclette gril ponúka aj dusenie ovocia a zeleniny, prípravu sladkých jedál ako palaciniek a omeliet s prísadami, grilovanie mäsa a rýb s nízkym obsahom tukov na rozpálenom kameni.

Cena 60,00 €
Viac
doručenie do 3 dní