Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 0,00 € - 96,00 €

Dostupnosť

Dostupnosť

Brzdy a brzdový systém

Brzdy a brzdový systém

Počet produktov: 12

Zobrazuje sa 1-12 z 12 položiek
Aktívne filtre

Kód: GU18486D

Značka: DEMA

DEMA Pertlovacia sada na brzdové trubky DBG9, 9-dielna

Lemovací nástroj na stacionárne aj mobilné využitie, v praktickom plastovom kufríku. V sade sa nachádza základná jednotka s vretenovým pohonom, rukoväť, 7 ks tlakových kusov.

Cena 13,10 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU68903D

Značka: DEMA

DEMA Adaptéry na odvzdušnenie brzdového systému ABS, 11-dielna sada

Set v pevnom plastovom kufríku obsahuje adaptéry na rôzne typy vyrovnávacích nádržiek brzdových systémov a hydraulických ovládaní spojky. Adaptéry sú vhodné na všetky bežne používané prístroje na odvzdušňovanie bŕzd, rovnako aj pre vozidlá s ABS.

Cena 34,50 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU24567D

Značka: DEMA

DEMA LED tester brzdovej kvapaliny

Prístroj je určený na presné a rýchle stanovenie kvality brzdovej kvapaliny nákladných aj osobných automobilov, motocyklov a rôznych strojov. Tester spoľahlivo odmeria obsah vody v brzdovej kvapaline, na základe tohto merania je možné určiť, či je výmena brzdovej kvapaliny potrebná.

Cena 9,30 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU24958D

Značka: DEMA

DEMA Prístroj pre výmenu brzdovej kvapaliny DBE3

Vďaka výkonnému ručnému čerpadlu je sada vhodná pre stredne veľké a malé brzdové okruhy, pre všetky bežné vozidlá. Efektívne zabraňuje tvorbe bublín, obsluha jednou osobou.

Cena 45,90 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU24953D

Značka: DEMA

DEMA Prístroj na výmenu brzdovej kvapaliny 750 ml

Prístroj na výmenu brzdovej kvapaliny nasaje starú brzdovú kvapalinu a prepraví ju do zbernej nádoby. Pákový zámok a hák pre pohodlnú prácu. Priehľadná hadica s gumovou vsuvkou umožňuje dobrý prehľad o pracovnom postupe.

Cena 19,40 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU24957D

Značka: DEMA

DEMA Profi sada na výmenu brzdovej kvapaliny

Súprava na rýchlu výmenu brzdovej kvapaliny. Starú brzdovú kvapalinu prístroj vysaje a ponúka možnosť ihneď naplniť novou brzdovou kvapalinou. Kompatibilný so všetkými brzdovými sústavami vozidiel, zabraňuje tvorbe bubliniek pri odsávaní. Súčasťou balenia sú dve nádobky - väčšia na odsatú kvapalinu (2 l), menšia na novú kvapalinu (1 l).

Cena 95,60 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU17995D

Značka: DEMA

DEMA Náradie na opravu bŕzd, 8-dielna sada

Montážna 8-dielna sada náradia. Setom máte možnosť rozobrať a poskladať bubnové, ručné brzdy, brzdné perá s brzdovým obložením. Všetky diely sú dodávané v praktickom systémovom plastovom kufríku. Set pozostáva z klieští na napínanie brzdových pier, nastavovacieho háku (S a C forma), montážneho náradia, troch držiakov bŕzd s držiakom pre brzdový tanier a...

Cena 26,40 €
Viac
nedostupné

Kód: GU26050D

Značka: DEMA

DEMA Ručná vákuová pumpa na odvzdušnenie bŕzd

Ideálna na kontrolu tesnosti potrubia, ventilov, odsávanie a odvzdušňovanie brzdových systémov, príp. hydraulických spojkových systémov bez použitia stlačeného vzduchu alebo elektrického prúdu.

Cena 20,40 €
Viac
nedostupné