Sedadlá

Sedadlá

Počet produktov: 15

Zobrazuje sa 1-12 z 15 položiek
Aktívne filtre

Kód: GU52215D

Značka: DEMA

DEMA Sedadlo na traktor Universal

Univerzálne sedadlo je vhodné pre rôzne druhy vozidiel. Je dodávané bez konzoly. Kovová konštrukcia, sedacia plocha a operadlo sú vyplnené kvalitnou polyuretánovou penou. Poťah z ľahko udržiavateľného PU. Sedadlo ponúka vysoký jazdný komfort a bezpečnosť, je odolné voči poveternostným vplyvom.

Cena 55,70 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU52541D

Značka: DEMA

Sedadlo traktorové STARplus BSV1

Čalúnené sedadlo vhodné pre traktory s priamou konzolou. Poťah čierna koženka, nepremokavá. Materiál výplne špeciálna penová hmota. S pružinovým tlmičom, nastavenie hmotnosti, výškové nastavenie sedadla, horizontálne nastavenie sedadla, pevné operadlo, odtokový kanálik na vodu.

Cena 274,00 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU52475D

Značka: DEMA

Sedadlo do traktora s kompresorom

Sedadlo je vybavené vzduchovým odpružením, čím sa zabezpečí bezpečné a komfortné sedenie aj dlhší čas. Sedadlo má integrovaný 12 V kompresor, polstrované opierky chrbáta a rúk, s možnosťou nastavenia chrbtovej opierky, obojstranne nastaviteľné opierky na ruky, odnímateľná opierka hlavy.

Cena 622,00 €
Viac
nedostupné

Kód: GU52542D

Značka: DEMA

DEMA Traktorové sedadlo s opierkami STARplus TV1-LX, čierne

Čalúnené sedadlo traktora s veľkou pružinou. Vhodný pre traktory s priamou konzolou, napr. Ford, MF, Zetor, Case-IH, IHC, Fiat a mnoho ďalších. Rozsiahle možnosti nastavenia sedadla a operadla, hmotnosti a zdvihu odpruženia vždy zaručujú správnu polohu sedenia.

Cena 411,00 €
Viac
nedostupné

Kód: GU52470D

Značka: DEMA

Sedadlo traktorové YS15

Pohodlné sedadlo do traktora, vhodné pre všetky modely traktorov Ford, MF, Zetor, Case, IHC, Fiat. Nastaviteľná chrbtová opierka, opierka hlavy, s možnosťou nastavenia hmotnosti podľa stupňov, obojstranná nastaviteľná opierka na ruky s koženým poťahom čiernej farby, horizontálne nastavenie sedadla.

Cena 247,00 €
Viac
nedostupné

Kód: GU52472D

Značka: DEMA

Sedadlo na traktor DEMA ST 11CS

Sedadlo vysokej kvality pre traktory s rovnou alebo šikmou konzolou značiek: Ford, MF, Zetor, Case-IH, Fiat, John Deere, Deutz, Fendt. Možnosť nastavenia hmotnosti, vode odolný kožený poťah, možnosť horizontálneho nastavenia sedadla, bočný otvor na prietok vody. Sedadlo sa dodáva montované až na sedaciu časť.

Cena 148,00 €
Viac
nedostupné

Kód: GU52596D

Značka: DEMA

Sedadlo na traktor STAR 13DS sklápacie

Čalúnené sedadlo so systémom pružinového tlmenia a spodnou konštrukciou. Sedacia plocha sa dá sklopiť, a tak zostáva suchá aj v traktoroch bez kabíny. Horizontálne nastavenie sedadla, pevné operadlo, sklápateľné (pomocou ťahu pružiny), žliabok na odvádzanie vody.

Cena 135,00 €
Viac
nedostupné

Kód: GU52537D

Značka: DEMA

DEMA Sedadlo na traktor STAR 2146, žlté

Základný model sedadla do traktora, vysokozdvižného vozíka, traktorovej kosačky na trávnik a podobne. Sedadlo zabezpečí správnu polohu sedenia a prispieva k bezpečnej jazde. Rozsiahle možnosti upevnenia ponúkajú možnosť montáže sedadla do rôznych vozidiel s rovnou konzolou v súlade s predpismi.

Cena 107,00 €
Viac
nedostupné

Kód: GU52474D

Značka: DEMA

Sedadlo na traktor s opierkou na ruky STAR 09A žlté

Pohodlné traktorové sedadlo s operadlom na ruky. Univerzálna montážna konzola umožňuje pripevnenie k rôznym nosičom. Čalúnené, so spodnou konštrukciou. Vhodné pre naklonené konzoly

Cena 94,90 €
Viac
nedostupné