Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 0,00 € - 240,00 €

Dostupnosť

Dostupnosť

Značka

Značka

Zľava

Zľava

Lavičky

Lavičky

Počet produktov: 10

Zobrazuje sa 1-10 z 10 položiek
Aktívne filtre

Kód: GU41188D

Značka: DEMA

DEMA Kovová záhradná lavička polkruhová Portland

Polkruhová lavička pod strom predstavuje dekoratívny doplnok do záhrady. Prepracované vyhotovenie, pekné dekorácie a oblúky. Celokovové prevedenie. Dodáva sa v demonte, vrátane spojovacieho materiálu. PVC ochranné krytky nožičiek.

Cena 90,20 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU94107D

Značka: DEMA

DEMA Drevená záhradná lavička s truhlicou Davos

Záhradná lavička s klasickým dizajnom ponúka okrem celodreveného prevedenia a perfektného vzhľadu aj veľký odkladací priestor pod sedadlom (ideálny na odkladanie hračiek, záhradného náradia, grilovacieho príslušenstva, atď.). Miesto na sedenie pre dve osoby, vyklápacie sedadlo.

Cena 145,00 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU94104D

Značka: DEMA

DEMA Kovová záhradná lavička Provence, sivá antik

Kovová lavička v elegantnom antickom dizajne s bohatými ozdobami, s veľkou plochou na sedenie, plastové krytky zabraňujúce poškodeniu podlahy, s možnosťou nastavenia výšky.

Cena 120,00 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU41003D

Značka: DEMA

Lavička Hamburg

Lavička z masívneho, farbeného a lakovaného jedľového dreva (farba mahagón). Ergonomicky tvarovaná sedacia plocha. Ťažký liatinový podstavec, farba čierna matná. Možnosť upevnenia nožičiek k podlahe. Dodáva sa v demonte.

Cena 148,00 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU43316D

Značka: DEMA

DEMA Parková / záhradná lavička Paris

Lavička v klasickom dizajne, vhodná pred dom, na terasu, do záhrady, priestranné sedenie a dosky z masívneho dreva, pevný základový rám odliaty z ťažkého kovu, ktorý bez námahy znesie aj väčšie zaťaženie. Ergonomicky tvarovaná plocha na sedenie, masívne drevo z jedle.

Cena 241,00 €
Viac
nedostupné