Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 0,00 € - 120,00 €

Dostupnosť

Dostupnosť

Značka

Značka

Zľava

Zľava

Stoličky

Stoličky

Počet produktov: 50

Zobrazuje sa 1-12 z 50 položiek
Aktívne filtre

Kód: GU14159D

Značka: DEMA

DEMA Drevená sklopná stolička Buche

Ľahká drevená skladacia stolička z kvalitného masívneho bukového dreva. Jednoduché prenášanie alebo premiestnenie pri upratovaní vďaka praktickej rukoväti a úsporné uskladnenie vďaka malým rozmerom po zložení. Skladacia stolička rýchlo a pohodlne vytvorí účelné sedenie a zároveň šetrí miestom.

Cena 28,50 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU94048D

Značka: DEMA

DEMA Dvojitá kovová stolička Virginia

Pevná dvojitá stohovateľná stolička, pohodlné sedenie, vysoké operadlo, umývateľná, lakovaný kovový korpus, krytky na nohách.

Cena 121,00 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU94100D

Značka: DEMA

DEMA Záhradná stolička kovová Provence, sivá

Užívajte si život naplno a cíťte sa aj doma ako na dovolenke s našou novou kolekciou záhradného nábytku Provence. Stolička Provence ponúka komfortné sedenie, elegantný dizajn a výborne zapadne do okolitého prostredia v akomkoľvek štýle. Vďaka pohodlnému sedeniu sa stretnutie s vašimi hosťami stane skvelým zážitkom. Kolekcia Provence obsahuje ešte...

Cena 58,30 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU94046D

Značka: DEMA

DEMA Kovová polohovateľná stolička Chicago, antracit

Sklápacia záhradná stolička s opierkami na ruky, vysokým operadlom. lakovaný kovový korpus. Jednoduchá údržba, vrátane krytov nožičiek zabraňujúcich poškodeniu podlahy.

Cena 112,00 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: HECHTCAMBERET/ROYALCHAIR

Stolička - HECHT CAMBERET CHAIR

Polohovateľná záhradná stolička vyrobená z tvrdého a odolného agátu. S použitím vhodnej impregnácie je možné použiť aj vonku. Max. zaťaženie 120 kg. Rozmery stoličky (ŠxHxV) 58 x 68 x 110 cm

Cena 99,99 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kód: HECHTHONEYCHAIR

Značka: Hecht

HECHT HONEY CHAIR - stolička k HONEY SET

Stohovateľná stolička k Hecht Honey set. Možné použiť ako doplnok pre rozšírenie setu, alebo náhrada za poškodenú stoličku. Vďaka kombinácii hliníka s komaxitovou povrchovou úpravou a odolnému výpletu z trvanlivého umelého vlákna je možné nábytok použiť aj vo vlhkom prostredí.

Cena 47,99 €
Viac
skladom