Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 0,00 € - 105,00 €

Dostupnosť

Dostupnosť

Diagnostika a meracie nástroje

Diagnostika a meracie nástroje

Počet produktov: 9

Zobrazuje sa 1-9 z 9 položiek
Aktívne filtre

Kód: GU24563D

Značka: DEMA

DEMA Tester tlaku motorového oleja Pro, 13-dielna sada

Kvalitný prístroj v pevnom systémovom kufríku, určený na jednoduché a odborné meranie tlaku oleja. Set obsahuje rôzne adaptéry vhodné pre všetky bežné značky.

Cena 30,30 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU24562D

Značka: DEMA

DEMA Tester tlaku oleja Eco, 12-dielny

Olejový tlakomer určený na jednoduché meranie tlaku oleja v motoroch a agregátoch v praktickom plastovom kufríku. Kvalitné prevedenie z mosadze a hliníka, vďaka viacerým adaptérom je vhodný pre takmer všetky bežné typy automobilov. Veľký prehľadný manometer s ochranou proti nárazu a háčikom na zavesenie.

Cena 16,40 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU24569D

Značka: DEMA

DEMA Súprava na kontrolu, vypúšťanie a plnenie chladiaceho systému auta

Sada pre vákuovanie a plnenie chladiacich systémov. Odborná, čistá, rýchla a bezpečná výmena chladiva vo vašom vozidle. Univerzálne pripojenie umožňuje spojiť s takmer všetkými bežnými značkami. Pomocou tohto systému je možné bez problémov aj plnenie. Vstavané ventily umožňujú udržiavať v systéme podtlak.

Cena 33,90 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU94236D

Značka: DEMA

DEMA Refraktometer na meranie prevádzkových kvapalín automobilov

Refraktometer slúži na kontrolu koncentrácie kyseliny v batérii, koncentrácie chladiacej kvapaliny a kvapaliny do ostrekovača. Prístroj meria hodnoty podľa piatich škál. Displej je dobre čitateľný. Možnosť kalibrácie pomocou mini skrutkovača, pipeta slúžiacoa na privedenie kvapaliny.

Cena 30,30 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU24561D

Značka: DEMA

DEMA Tester kompresie motora pre benzínové motory

Tester na meranie tlaku vo valcoch benzínových motorov, manometer s funkciou udržiavania tlaku pre lepšie odčítanie najvyššieho tlaku, pokles tlaku do 20 bar (300 psi), zníženie sa uskutočňuje buď cez závit zapaľovacej sviečky alebo priamo s uzavretou skúšobnou prípojkou z tvrdej gumy.

Cena 20,10 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU40393D

Značka: DEMA

DEMA Tester na synchronizáciu karburátorov DSG4

Prístroj v praktickom systémovom kufríku je určený na odborné nastavenie podtlaku v karburátore. Vaše vozidlo tak dosiahne vyšší výkon motora a nižšiu spotrebu paliva.

Cena 85,50 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU24560D

Značka: DEMA

DEMA Tlakový tester kompresie motora Diesel

Tester na meranie tlaku vo valcoch dieslových motorov. Vhodný pre motory so systémom common-rail aj so systémom čerpadlo - vstrekovacia tryska. Vrátane uhlovej prípojky pre ťažko prístupné miesta. Rýchlospojka na jednoduchú a rýchlu montáž a demontáž. Manometer s tlačidlom na vynulovanie.

Cena 33,30 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU94227D

Značka: DEMA

DEMA Súprava na kontrolu tesnosti chladiaceho systému 14+1

Určený na kontrolu tesnosti chladiaceho systému, hlavy valca alebo vodnej pumpy vozidiel (Alfa, Audi, Acura, BMW, Citroen, Chrysler, Fiat, Ford, GM, Honda, Isuzu, Mazda, Mitsubishi, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Saab, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, VW). Set pozostáva z pumpy, skúšačky teploty, adaptéra uzáveru chladiča a systémového...

Cena 100,00 €
Viac
nedostupné