Filtrovať podľa

Cena

Cena

  • 0,00 € - 80,00 €

Dostupnosť

Dostupnosť

Značka

Značka

Zľava

Zľava

Kliešte

Kliešte

Počet produktov: 153

Zobrazuje sa 1-12 z 153 položiek
Aktívne filtre

Kód: GU40428D

Značka: DEMA

DEMA Krimpovacie kliešte s výmennými čeľusťami

Sada odblankovacích klieští pre odizolovanie takmer každého druhu vodiča. 5 párov čeľustí pokrývajú veľký rozsah využitia. Rýchla výmena čeľustí a spoľahlivý pákový mechanizmus zvýrazňujú úroveň kvality. Funkcia Ratsch-Release (automatické otvorenie po každom stlačení). Vysoká kvalita, rýchla výmena pomocou skrutkovača, jednoduchá obsluha. Prehľadne...

Cena 21,00 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU18535D

Značka: DEMA

DEMA Kliešte na hadicové spony s bowdenom 630 mm

Kliešte umožňujú montáž a demontáž všetkých flexibilných pásových svoriek, hadicových a pružinových spon. Vďaka lankovému tiahlu použiteľné aj na ťažko prístupných miestach. Využitie v automobilovom priemysle, dielni a hobby. Extra dlhé lankové tiahlo, aretácia s vratnou pružinou, pogumované rukoväte.

Cena 10,60 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU20629D

Značka: DEMA

DEMA Kliešte dierovacie a nitovacie, 202-dielna sada

Dierovacie kliešte, Táto súprava je vhodná na dierovanie alebo osádzanie patentných gombíkov a očiek. Spracovanie materiálov ako koža, tkanina, plsť alebo lepenka. V súprave sa nachádzajú revolverové dierovacie kliešte, kliešte na patentné gombíky, 200 ks ozdobných očiek.

Cena 7,90 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU20630D

Značka: DEMA

DEMA Dierovacie kliešte na plech, sada v kufríku

Dierovacie kliešte pre dierovanie plechov, pre prípravu skrutkových a nitových spojov. Ideálne pri karosárskych prácach, v kovopriemysle, klampiarstve, atď. Vďaka rôznym tŕňom a matriciam je k dispozícii široký rozsah využitia. Špeciálny pákový prevod umožňuje obsluhu jednou rukou. 

Cena 23,80 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU40448D

Značka: DEMA

DEMA Kliešte na hadicové spony a kliešte na manžety

Sada klieští na hadicové spony a klieští na manžety pre montovanie hadicovej spony na manžety, chladiče, filtre a palivové potrubia. Kovové prevedenie, s protišmykovými rukoväťami pre bezpečnú prácu, pridržiavačom (proti uvoľneniu manžetového spoja), špeciálne kalenými čeľusťami. 

Cena 11,70 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU20695D

Značka: DEMA

Pákové kliešte na strihanie svorníkov 465 mm DEMA 18"

Strihač svorníkov určený predovšetkým na strihanie oceľových stavebných rohoží, drôteného pletiva, drôtov, svorníkov a iných materiálov s okrúhlym prierezom. Ergonomicky tvarované rukoväte potiahnuté tvrdou gumou. Pohodlné a ideálne na okrúhle materiály. 

Cena 12,40 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU18537D

Značka: DEMA

DEMA Hydraulické lisovacie kliešte 10-300 mm²

Hydraulické lisovacie kliešte na spracovanie medených a hliníkových káblových svoriek 10 - 300 mm2. Jednoduché ovládanie pumpovacou pákou a ryhovanou skrutkou. Lisovacia hlava otočná o 360°. Obrys lisovania šesťuholník. 12 tlakových čeľustí. 1 sada tesnení. Pogumovaná rukoväť. Uložené v plastovom kufríku.

Cena 68,40 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU22056D

Značka: DEMA

DEMA Štípacie kliešte čelné 200 mm

Štípacie kliešte z chróm-vanádia, užitočný pomocník v dielni, vo výrobe, pri opravách, hobby. Ostré čeľuste, pogumované rukoväte.

Cena 5,90 €
Viac
doručenie do 3 dní