Posledné produkty
Všetky nové produkty

HECHT 54812 RED - akumulátorová buggy

HECHT54812RED

Akumulátorová buggy s kovovým rámom. Kolesá s pneu, rýchlosť až 35 km/h. Motor 1000 W

669,99 €
S DPH
Množstvo
skladom

Popis

HECHT 54812 je akumulátorová buggy určená pre voľnočasové aktivity. Vozidlo je poháňané elektromotorom s príkonom 500 W, dosahuje tak rýchlosť až 35 km/h. Buggy je vybavená akumulátorom 48 V/12 Ah, ktorý zabezpečuje max. dojazd až 30 km. Akumulátor je plne nabitý za 8-10 hodín. Motor je vybavený diferenciálom, čo prispieva k lepšej priľnavosti vozidla k podkladu, zlepšuje stabilitu, ovládateľnosť a znižuje opotrebenie pneumatík. Elektrický pohon má tú výhodu, že je absolútne bezhlučný a neprodukuje žiadne splodiny. Vozidlo tak môžete bez problémov prevádzkovať napríklad na záhrade, bez toho aby ste tým rušili svojich susedov.

Buggy sa ovláda pomocou pedálov, pravý pedál slúži ako plyn, ľavý pedál ako brzda. Na palubnej doske je spínacia skrinka s kľúčikom. Bez kľúčika sa nedá auto spustiť, tým je zabránené napríklad tomu, že s buggy budú jazdiť deti bez vedomia rodičov. Ďalšia skrinka s druhým kľúčikom slúži na nastavenie obmedzovača rýchlosti. Bez tohto kľúča nemožno obmedzovač prepnúť. Ak sa teda rozhodnete riadenia zveriť vodičovi, ktorý ovládanie ešte dostatočne nezvláda, nemôže bez tohto kľúča počas jazdy svojvoľne meniť rýchlosť. Ďalším ovládacím prvkom na paneli je prepínač smeru jazdy, ktorým volíte, či chcete ísť dopredu alebo cúvať. Zároveň na doske nájdete indikátor stavu nabitia akumulátora.

Buggy je postavená na pevnom ráme z oceľových rúrok, nad hlavou vodiča je navyše zvýšený ochranný rám, ktorý vodiča chráni v prípadoch, že by sa s vozidlom prevrátil. Sedačka je vybavená bezpečnostným pásom. Sedačku je možné posúvať a prispôsobiť ju tak veľkosti vodiča, aby mohol vozidlo pohodlne ovládať.

Táto buggy nie je dopravný prostriedok, nesmie sa na nej jazdiť na verejných pozemných komunikáciách.

Parametre
HECHT54812RED
8595614926508

Parametre

Akumulátor
48 V 12 Ah
Hmotnosť (kg)

-
Maximálne zaťaženie (kg)
80
dĺžka (cm)
138
šírka (cm)
83
výška (cm)
90
dĺžka (cm)
138