Posledné produkty

Kód: GU540RM2022

Značka: RURIS

Motorová reťazová píla RURIS RM540

Reťazové píly RURIS  sú určené pre mnoho druhov použitia ako v domácnostiach a farmách, tak aj v stavebníctve či lesníctve. S hmotnosťou 5,7 kg a výkonným motorom 3,6 PS má reťazová píla RURIS RM540 lepší pomer výkonu a hmotnosti ako ktorýkoľvek iný model. Jeho extrémne vysoký výkon ho predurčuje na profesionálne prerezávanie a spracovanie veľkých...

Cena 367,00 €
Viac
doručenie do 3 dní
Všetky nové produkty

Motorová reťazová píla RURIS RM540

GU540RM2022

Reťazové píly RURIS  sú určené pre mnoho druhov použitia ako v domácnostiach a farmách, tak aj v stavebníctve či lesníctve. S hmotnosťou 5,7 kg a výkonným motorom 3,6 PS má reťazová píla RURIS RM540 lepší pomer výkonu a hmotnosti ako ktorýkoľvek iný model. Jeho extrémne vysoký výkon ho predurčuje na profesionálne prerezávanie a spracovanie veľkých stromov. Reťazová píla RURIS RM540 poskytuje neprekonateľnú kombináciu nízkej hmotnosti a vysokého výkonu, čím zvyšuje efektivitu práce. Najlepšie sa hodí na rezanie tvrdého dreva.

367,00 €
S DPH
Množstvo
doručenie do 3 dní

Popis

Reťazová píla RURIS RM540 vhodná pre ťažkú ​​prácu presvedčí svojou silou a komfortom pri používaní pri rezaní veľkého množstva alebo tvrdého dreva. Má vynikajúci rezný výkon a môže pomôcť pri rýchlejšej práci aj s dlhými vodiacimi koľajnicami. S ľahko nastaviteľným karburátorom Walbro v kombinácii s lepším vyvážením a komfortnými funkciami dokonale spája tradičnú technológiu s moderným vývojom.

• Vysoký rezný výkon. Vďaka vyššej reznej kapacite je reťazová píla RURIS RM540 ideálna pre produktívnu prevádzku, dokonca aj pri použití dlhých vodiacich líšt. Odporúča sa používať v spojení s typom reťaze 0,325 1,5 RS, aby sa naplno využila jej vynikajúca rezná kapacita.

• Používa sa na širokú škálu úlohNízka hmotnosť a vysoký výkon v kombinácii s robustným motorom robí z reťazovej píly RURIS RM540 vhodnú pre širokú škálu úloh. Reťazová píla RURIS RM540 môžete využiť na mnohé účely. Odporúča sa na prerezávanie stromov, na rezanie mäkkého dreva, v stavebníctve, na rezanie palivového dreva a pre lesníctvo.

• OdolnáReťazová píla RURIS RM540 vyniká z hľadiska výkonu a manévrovateľnosti, ale odlišuje ju jednoduchosť a robustnosť, vďaka ktorým prekoná všetky očakávania, pokiaľ ide o odolnosť.

• OdolnéIde o extrémne odolnú reťazovú pílu, ktorá štartuje a funguje za každých podmienok. Je odolná a ľahko zvláda 50 cm vodiace lišty.

• Spoľahlivá a robustnáReťazová píla RURIS RM540 je robustná reťazová píla s vysokým výkonom v náročných pracovných podmienkach a najlepším pomerom výkonu a hmotnosti vo svojej triede. Chladiaci systém je optimalizovaný v každom detaile, aby vám poskytol spoľahlivú reťazovú pílu na akúkoľvek úlohu. Má veľkokapacitný filter s veľkou plochou pre lepšiu filtráciu po dlhú dobu.

• Nízka hmotnosťJeho nové ľahké komponenty doplnené o vodiacu lištu Oregon ho výrazne odľahčujú. Nízka hmotnosť 5,7 kg, optimalizované vyváženie a vylepšený tvar rukoväte umožňujú predĺžiť si prácu vo zvýšenom pohodlí. Reťazová píla RURIS RM540 má najlepší pomer výkonu a hmotnosti vo svojej triede v porovnaní s jej najbližšími konkurentmi v rovnakej triede valcov.

• Jednoduché štartovanie Technológia štartovania zabezpečuje rýchle naštartovanie motora bez ohľadu na vonkajšie podmienky.

ModelRURIS 540 RM
MotorKoncept Khumma
Prevádzkový cyklus: 2 takt
Výkon motora: 3,6 PS
Cilindrická kapacita: 54,3 ccm
Zapaľovanie: Elektronické
Spustenie: ručne
Palivo: Palivová zmes
Palivová nádrž: 520 ml
Olejová nádrž: 250 ml
Priemerná spotreba: 566 g/kWh
Palivová zmes: 25 ml oleja / liter benzínu
Vibrácie prednej rukoväte: 6,34 m/s²
Vibrácie zadnej rukoväte: 6,25 m / s²
Typ karburátora: Walbro
Dĺžka lišty: 500 mm
Rozstup reťaze / Počet zubov0,325 ”1,5RS / 38D
Natiahnutie reťaze: Bočný komfort
Reťazová brzda: Áno
Hmotnosť: 5,7 kg
Záruka na produkt: 24 mesiacov

Parametre
RURIS
GU540RM2022
6424340482922

Parametre