Kód: ST-2212437
Gril Strend Pro Kamado Egg 16", priemer 33,50 cm, gril výška 73 cm, zelený, 40x57x97,50 cm
Potrebné
Vždy aktívne
Povinné - bez možnosti zrušenia. Potrebné súbory cookie pomáhajú vytvárať použiteľné webové stránky tak, že umožňujú základné funkcie, ako je navigácia stránky a prístup k chráneným oblastiam webových stránok. Webové stránky nemôžu riadne fungovať bez týchto súborov cookies.
Použité cookies
Preferencie
Preferenčné súbory cookies umožňujú internetovej stránke zapamätať si informácie, ktoré zmenia spôsob, akým sa webová stránka chová alebo vyzerá, ako napr. váš preferovaný jazyk alebo región, v ktorom sa práve nachádzate.
Použité cookies
Štatistiky
Štatistické súbory cookies pomáhajú majiteľom webových stránok, aby pochopili, ako komunikovať s návštevníkmi webových stránok prostredníctvom zberu a hlásenia informácií anonymne.
Použité cookies
Marketing
Marketingové súbory cookies sa používajú na sledovanie návštevníkov na webových stránkach. Zámerom je zobrazovať reklamy, ktoré sú relevantné a pútavé pre jednotlivých užívateľov, a tým cennejšie pre vydavateľov a inzerentov tretích strán.
Použité cookies
Nezaradené
Nezaradené súbory cookies sú cookies, ktoré práve zaraďujeme, spoločne s poskytovateľmi jednotlivých súborov cookies.
Použité cookies
Keramický Kamado gril na drevené uhlie, inšpirovaný japonskou rúrou na ryžu, nadchol v 60. rokoch gril majstrov na celom svete.
Keď ho raz vyskúšate, už sa ho nikdy nevzdáte, pretože gril disponuje výhodami, s ktorými tradičné grily súperiť nedokážu:
• 2 cm hrubá keramická stena
- vďaka nej je prijímané teplo, rovnomerne rozdeľované po celom vnútri grilu.
• Vzduchotesné veko
- gril pri spotrebovaní extrémne malého množstva paliva (až o 50% menej dreveného uhlia ako tradičné grily) dosahuje teploty v rozmedzí od 110 °C do 700 °C.
• Oválny tvar
- vďaka nemu sa v grile vytvára tepelný podtlak ako pri normálnej rúre, ktorý sa dá ovládať prostredníctvom posúvacieho vetráka na spodnej strane zariadenia čo umožňuje používať gril nielen na grilovanie, ale aj na pomalé pečenie (slowcooking) alebo na údenie.
• Teplomer na veku
- zobrazuje vnútornú teplou a uľahčuje jej reguláciu.
• Materiál a forma
- udržiavajú vlhkosť vo vnútri, takže grilované jedlo nevyschne a ostane vyslovene šťavnaté.
• Jednoduché čistenie
- gril sa po použití rozohreje na 350 °C, čím sa vo vnútri vypália sadze, tuk i zvyšky jedál.
• 2 vyklápateľné plošiny
- ponúkajú dostatok miesta na uloženie nápojov, jedla či príboru.
• Nerezový stojan
- zabezpečuje stabilitu grilu a je vybavený tromi kolieskami na jednoduché presúvanie.
Parametre