Posledné produkty
Všetky nové produkty
DEMA Natĺkací kolík stĺpika plotu pre natĺkaciu kotviacu pätku 34 mm
  • DEMA Natĺkací kolík stĺpika plotu pre natĺkaciu kotviacu pätku 34 mm

DEMA Natĺkací kolík stĺpika plotu pre natĺkaciu kotviacu pätku 34 mm

GU30438D
S plne pozinkovaným natĺkacím nástrojom v kombinácii s natĺkacou kotvou s upínacou doskou môžete pracovať efektívne, rýchlo a šetrne k materiálu. Masívne prevedenie, dlhá životnosť.
6,10 €
S DPH
Množstvo
doručenie do 3 dní

Popis
S plne pozinkovaným natĺkacím nástrojom v kombinácii s natĺkacou kotvou s upínacou doskou môžete pracovať efektívne, rýchlo a šetrne k materiálu. Masívne prevedenie, dlhá životnosť. Obsah balenia: 1 x natĺkacie náradie pre natĺkacie kotvy

Technické údaje:
Rozmery (DxŠxV): 16 x 3,4 x 3,4 cm
Hmotnosť: 1,11 kg
Parametre
GU30438D
4031765304382

Parametre

Odporúčané príslušenstvo

Kód: GU30435D

Značka: DEMA

DEMA Natĺkacia kotviaca pätka na stĺpik s upínacou plochou 34 mm

Mierne do kužeľa sa zbiehajúce puzdro upne spoľahlivo záhradný stĺpik bez nutnosti ďalšieho upevňovania. Upínacia doska leží na podloží a ponúka možnosť odborného upevnenia podpernej dosky pre roh plota. S natĺkacím nástrojom môžete pracovať efektívne a šetrne k materiálu.

Cena 8,60 €
Viac
doručenie do 3 dní

Kód: GU30436D

Značka: DEMA

DEMA Natĺkacia kotviaca pätka na stĺpik s upínacou objímkou 34 mm

Mierne do kužeľa sa zbiehajúce puzdro upne spoľahlivo záhradný stĺpik bez nutnosti ďalšieho upevňovania. Upínacia doska leží na podloží a ponúka možnosť odborného upevnenia podpernej dosky pre roh plota. S natĺkacím nástrojom môžete pracovať efektívne a šetrne k materiálu.Materiál žiarovo zinkovaný, vysoká životnosť. Jednoduchá montáž.

Cena 8,20 €
Viac
nedostupné

Kód: GU30437D

Značka: DEMA

DEMA Variabilný držiak stĺpika plotu pre natĺkaciu kotviacu pätku 34 mm

Podperná doska plotového stĺpika Ø 34 mm – ideálna pre vytvorenie rohu plota a ohrady pozemku. Pozinkovaná podperná doska sa jednoducho priskrutkuje na separátne dodávanú kotvu s upínacou doskou a umožňuje jednoduchú montáž podpery. Plot je stabilnejší a rohový stĺpik zostane v zvislej polohe. Skrutkový spoj fixuje podperu v rôznych uhloch a upne ju.

Cena 7,00 €
Viac
doručenie do 3 dní