Posledné produkty
Všetky nové produkty
-21%

Súprava darčeková Frosch EKO, Oase pomaranč, difúzer + náhradná náplň, 2x90 ml

ST-312668
20,10 €
16,08 €
S DPH
Množstvo
doručenie do 5 dni

Popis

Darčekovou súpravou Frosch potešíte nielen svojich blízkych, ale aj prírodu. Výrobky so zelenou žabkou na obale sú vďaka svojmu ekologickému a biologicky rozložiteľnému zloženiu, ekologickej výrobe a recyklovaným a recyklovateľným obalom šetrné k vám aj k životnému prostrediu.

Dodajte vášmu domovu jedinečnú atmosféru a prevoňajte ho pomocou prírodného pomarančového oleja. Sladkastá vôňa pomarančov uľavuje pri nepokoji, úzkosti a depresii, navodzuje pozitívnu a hravú náladu a nabíja energiou.

Prírodné oleje plné vôní sú používané pri aromaterapií už po stáročia. Produktový rad bytových parfumov Frosch Oase inšpirovaný touto náukou prináša starostlivo vybrané vône s čisto prírodným zložením na báze esenciálnych olejov. Bytové parfumy pozitívne ovplyvnia vašu náladu a zaistia vášmu domovu príjemnú atmosféru na 6 – 8 týždňov.

Pocíťte priaznivé účinky aromaterapie na vlastnej koži. Prevoňajte svoj domov vôňou kvetov pomaranča vďaka ekologickému bytovému difuzéru. Prečo zvoliť práve túto vôňu? Napomáha pri nepokoji, úzkosti a depresii a zlepšuje náladu. Zloženie vône je čisto prírodné a obsahuje starostlivo vybrané esenciálne oleje. Difuzér váš domov prevoňia po dobu 6 až 8 týždňov a postará sa o vytvorenie príjemnej atmosféry.

Prečo sa rozhodnúť pre tento EKO bytový parfum:

  • prináša príjemnú vôňu kvetov pomaranča,
  • má prírodné zloženie,
  • obsahuje esenciálne oleje,
  • vonia 6 až 8 týždňov.
Parametre
ST-312668
859405939198

Parametre