Posledné produkty
Všetky nové produkty

Prípojné sedadlo Navigator 99

GU19912020
485,90 €
S DPH
Množstvo
doručenie do 3 dní

Popis
Navigator 99 bol navrhnutý inžiniermi RURIS tak, aby bol schopný reagovať na všetky poľnohospodárske potreby a aby bol kompatibilný so širokou škálou kultivátorov a malotraktorov.
Môže byť vybavený pluhom, kultivátorom, sejačkou, sadzačom zemiakov, vyorávačom zemiakov, bránami a odhŕňačom snehu.

Navigátor 99 RURIS ponúka komfort pri cestovaní vďaka novej sedačke. Je ergonomicky navrhnutý a poskytuje užívateľovi pohodlnú polohu pri poľnohospodárskych prácach. Vďaka tlmiacemu modulu sú navyše znížené otrasy, ktoré vznikajú pri cestovaní po nerovnom teréne.
Navigator 99 je tiež vybavený mechanickým systémom na zdvíhanie a spúšťanie príslušenstva počas používania, čo umožňuje lepšiu manévrovateľnosť a jednoduché polohovanie.
Zdvíhací a vodiaci systém spojky nástavca RURIS je správne umiestnený tak, aby zaistil presné pripevnenie nástavca, čo dokazuje vysoký stupeň efektivity pri poľnohospodárskych prácach a robí z RURIS Navigator 99 vhodnú voľbu pre tých, ktorí hľadajú vynikajúci výkon v poľnohospodárskom sektore.
Zároveň je Navigator 99 RURIS vybavený hydraulickou brzdou, ktorá bola umiestnená tak, aby bola ľahko dostupná, keď je potrebné znížiť rýchlosť alebo zastaviť príslušenstvo.
Hydraulický brzdový systém využíva kvapalinu zo stĺpika prenosovej hadice na prenos brzdného momentu na dve brzdové doštičky Ferrodu, ktoré potom pôsobia na odvetrávaný kotúč, špeciálne navrhnutý pre takéto použitie inžiniermi RURIS.
Táto konfigurácia hydraulickej brzdy poskytuje presné a efektívne brzdenie vo všetkých terénnych podmienkach a je navrhnutá tak, aby poskytovala bezpečné a spoľahlivé ovládanie príslušenstva počas poľnohospodárskych prác.

Oceľové rúry, ktoré tvoria spojku stroja, majú vynikajúcu kvalitu, čím zaisťujú bezpečnejšie a stabilnejšie spojenie. Toto vylepšenie zabraňuje predčasnému opotrebovaniu alebo poškodeniu systému počas používania.

Okrem toho bol stroj vybavený ochranou ložísk, aby ich chránili pred mechanickým poškodením, koróziou a inými vonkajšími činiteľmi, ktoré môžu znížiť ich životnosť, aby sa zabránilo vniknutiu cudzích častíc, ako je prach, špina a úlomky, ktoré môže viesť k predčasnému opotrebovaniu alebo uviaznutiu ložísk a zlepšiť bezpečnosť operátora, pretože ochranné kryty môžu zabrániť nehodám a zraneniam v dôsledku vystavenia pohyblivým častiam stroja.

Navigátor 99 RURIS sa ľahko prepravuje a montuje, pretože držiak príslušenstva je odnímateľný. Táto funkcia uľahčuje manipuláciu s príslušenstvom, jeho prepravu a skladovanie na rôznych miestach a proces montáže a demontáže je pre používateľa rýchlejší a jednoduchší.

Ťahané príslušenstvo Navigator 99 
 
Prevádzková a parkovacia brzda : Áno
Brzdový systém : Hydraulický, s kovovým kotúčovým strmeňom
6,50-8 gumené kolieska
Typ pohonu zdviháka  S mechanickým indexovaním
Počet osí  1
Nosnosť:  100 kg

Čistá hmotnosť  43 kg
Parametre
RURIS
GU19912020
6424340438479

Parametre